allround vakmanschap

Paul Peters totaalbouw

Paul Peters werkt uitsluitend met vakmensen. Ben je benieuwd naar de ervaringen van klanten? Lees dan de reviews over Paul Peters Totaalbouw.

Paul Peters totaalbouw aan het werk

Reviews

Kundig & flexibel

Paul en zijn team zijn echte aanpakkers. Deze mannen zijn goed op elkaar ingespeeld waardoor er efficiënt gewerkt word. Als er ergens een wijziging in een detail vanuit mijn kant kwam was dat geen probleem zonder gekke prijzen voor meerwerk etc. Wij zijn blij met de samenwerking en voor een volgende klus bel ik zeker weer!

Jos Jacobs

(Particulier - klus: vrijstaand woonhuis)

Het team werkt hard en efficiënt

Paul Peters Totaalbouw heeft ons Huis gebouwd, omdat het geen standaard huis is met best veel technische uitdagingen was het belangrijk dat er goed gecommuniceerd werd En soms terplekke creatieve oplossingen gezocht moesten worden. Daarbij staat kwaliteit altijd voorop; ‘wat we maken moet goed zijn’ was een spreuk die vaker terugkwam. Het team werkt hard en efficiënt, Paul is een vakman die niet van half werk houd, prettig in de omgang en afspraak is afspraak. Wij zijn nog elke dag blij met het resultaat en dat we met Paul en z’n team dit project hebben gemaakt.

Remco van Nistelrooij

(Particulier - klus: vrijstaand woonhuis)

Denken in oplossingen

Wij hebben Paul Peters Totaalbouw ervaren als een meedenkend flexibel bedrijf.

Ze hebben met passie gewerkt aan de nieuwbouw van ons vrijstaand woonhuis met kantoorruimte. Altijd met de nodige fanatisme en denkend in oplossingen.

Als wij ooit weer zouden gaan bouwen zijn zij de eerste die we bellen !

Sjors Franken

(Zakelijk - klus: vrijstaand woonhuis met kantoor)

Scroll naar boven
Scroll naar top